Έτος
2023
ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ & ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

DOWNLOADS

Στρατηγική ανασκόπηση

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ
    Στρατηγική ανασκόπηση
    ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

      H Eurobank Holdings είναι η μητρική εταιρεία του Ομίλου Eurobank. Επενδύουμε στη βιώσιμη ανάπτυξη και σχεδιάζουμε με συνέπεια τις δράσεις μας ώστε να βελτιώνουμε την επίδρασή μας στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα, την κοινωνική υπευθυνότητα και την εταιρική διακυβέρνηση. Ανακαλύψτε την εταιρεία, τη στρατηγική μας και τις δραστηριότητές μας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Δείτε αναλυτικά την ανάλυση ουσιαστικότητας, τις ESG επιδόσεις μας και τα οικονομικά αποτελέσματα μας για το 2021.

      Η στρατηγική μας σε αριθμούς

      Οι δείκτες και τα αριθμητικά στοιχεία που σχετίζονται με τη στρατηγική ανασκόπησή μας για το 2021.

      Η στρατηγική μας

      Δημιουργούμε την τράπεζα της νέας εποχής. Επενδύουμε σε ανάπτυξη με κοινωνικό αποτύπωμα και τεχνολογίες αιχμής που εξυπηρετούν ένα ανθρωποκεντρικό μοντέλο τραπεζικής εξυπηρέτησης. Παράλληλα, προσεγγίζουμε τα ζητήματα ESG με ολιστικό τρόπο, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις μας, τις απαιτήσεις του κανονιστικού πλαισίου και τις παγκοσμίως αναγνωρισμένες βέλτιστες πρακτικές.

      Με επίκεντρο τη βιώσιμη χρηματοδότηση

      Επενδύουμε στη βιώσιμη ανάπτυξη και σχεδιάζουμε με συνέπεια τις δράσεις μας ώστε να βελτιώνουμε την επίδρασή μας στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα, την κοινωνική υπευθυνότητα και την εταιρική διακυβέρνηση. Στρατηγικός στόχος μας είναι να προσαρμόσουμε τη λειτουργία μας με τρόπο που να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής, να μεριμνούμε για τις κοινωνικές ανάγκες εντός του μοντέλου λειτουργίας μας, και να διαφυλάσσουμε την ορθή διακυβέρνηση.

      GRI 103-2 | ATHEX SS-S10

      ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
      Περιβαλλοντική ανασκόπηση